Lovløse tilstande i kolonihaven.

Jeg har nu i 5 år været vidne til, hvor lovløse tilstande der findes rundt om i danske kolonihave foreninger.

Som køber af en kolonihave, er du i de fleste tilfælde pålagt et tvangs medlemsskab af Kolonihaveforbundet Danmark, men i samme åndedrag skal du vide, at der ingen hjælp er at hente som medlem af Kolonihaveforbundet Danmark, pengene er og bliver spildte.

Mange unge mennesker, især med børn har en drøm om et lille fristed, og her er en kolonihave en oplagt mulighed, da den de fleste steder også er økonomisk overkommelig.

Men det kan ikke gentages for tit, lad være, nu sidder jeg igen med en sag fra Højvang vest i Aalborg, hvor en diktatorisk formand / bestyrelse udskriver dummebøder til en ung familie der har både dødsfald og alvorlig sygdom tæt inde på livet, så fokus på kolonihaven har stået lidt i baggrunden, og så bliver de jagtet vildt af bestyrelsen.

Og der er ingen hjælp at hente i sådan en situation.

Jeg har oplevet en kolonihave ejer, der var på hospitalet med en hjerneblødning blive truet med tvangssalg, hvis ikke der kom styr på pasningen af haven, og her snakker vi bare om nogle uger.

Skrækeksemplerne er mange, og det er min hensigt med dette site at informerer om, at der bag den idylliske overflade, kan herske andre og mere brutale dagsordener.

 

Henning Andersen 19.05.2018 14:58

Ok elendige formænd bekæmpes man bedst, ved at møde op til generalforsamlingen
selv tage ansvar, og vælg en formand der respekterer mennesker.

| Svar

Nyeste kommentarer

19.05 | 14:58

Ok elendige formænd bekæmpes man bedst, ved at møde op til generalforsamlingen
selv tage ansvar, og vælg en formand der respekterer mennesker.

10.04 | 00:59https://angryadministrator.com/2018/04/03/sundsmark-kolonihaveforening-sonderborg-en-dejlig-oplevelse/

25.12 | 09:45

Her Maria Du må gerne søge venskab via Facebook ... hvis det er muligt for dig For så kan vi tage den i PB.

22.12 | 17:04

Jeg er ved at dokumentere hvordan forbundet manipulerer og arbejder mod medlemmernes interesser og hvordan man hindrer demokratiet har du mailadr
maria