Velkommen her.

Denne hjemmeside er en stille protest mod de forhold der hersker i mange danske kolonihave foreninger, hvor diktatoriske bestyrelses medlemmer gør det til et helvede, at eje en kolonihave. Jeg ved godt, at der også findes kolonihaveforeninger med seriøst arbejdende bestyrelser, hvor det er trygt og rart at være, men sådan er det langtfra overalt. Så har du en beretning om dette eller hint, så er du velkommen til at skrive her.
Skrevet af Gert O, d. 17-10-2014
Hej Liselotte

Køre jeres sag stadig ? hvis den gør - undre det mig ikke, for jeg har et godt kendskab til deres svinestreger.
E-mail:
Skrevet af Gert O, d. 27-01-2014
Hej Liselotte Glæder mig til, at der kommer nyt i sagen. Hvis det tidsmæssigt er muligt for mig, vil jeg gerne sidde på tilhøre rækkerne, når og hvis sagen kommer i retten.
E-mail:
Skrevet af Liselotte Collier, d. 21-12-2013
Vi er et par, der desværre har været så uheldige at opleve hvordan en bestyrelse er nogle mennesker, som kun fanden har skabt. Vi har været udsat for at kolonihaveforbundets advokat opsage os, uretmæssigt, og vi blev smidt ud, og for at det ikke skal være løgn, blev alt stjålet og huset blev revet ned, fordi de påstod det var misligeholdt, hvilket var løgn, og derfor skulle huset væk, for at dække over deres løgn. Det er fuldstændigt rigtigt at der ikke er nogen hjælp at hente, men at kolonihaveforbundets advokat Kramme, han fungerer som bestyrelsens advokat, og han tilsiddesætter alle regler for at få smidt medlemmer af kolonihaveforbundet ud, da han jo burde være inhabil i netop sager som er mellem medlem og bestyrelse, hvilket jo viser at det er på tide at diktaturet i haveforeninger skal vi gøre op med og der skal nye kræfter i kolonihaveforbundet. Vi har lagt sag an mod haveforeningen, og det har og er en lang kamp, men det er det hele værd, for både advokat og haveforening tror at den hellige grav er velbevaret, da det er de færreste der gør som os. Vores sag kører stadig, og vi er fortrøstningsfulde, men vi vil tænke os godt om inden vi køber en anden have, for vi er ikke tilhængere af tysk dåseøl.
E-mail:

Nyeste kommentarer

19.05 | 14:58

Ok elendige formænd bekæmpes man bedst, ved at møde op til generalforsamlingen
selv tage ansvar, og vælg en formand der respekterer mennesker.

10.04 | 00:59https://angryadministrator.com/2018/04/03/sundsmark-kolonihaveforening-sonderborg-en-dejlig-oplevelse/

25.12 | 09:45

Her Maria Du må gerne søge venskab via Facebook ... hvis det er muligt for dig For så kan vi tage den i PB.

22.12 | 17:04

Jeg er ved at dokumentere hvordan forbundet manipulerer og arbejder mod medlemmernes interesser og hvordan man hindrer demokratiet har du mailadr
maria